Lezing "Leven als een Godin" Gezond Verstand Avonden Venray.

Agenda - 22 februari 2018 - 20.00 uur tot 22.00 uur deuren open vanaf 19.30 uur - €10,- p.p. - Wijkcentrum ’t Stekske, Kruidenlaan 161, te Venray

Vanuit mijn eigen Praktijk Femke Joy zie ik vele vrouwen worstelen met de kwaliteiten en valkuilen die ze hebben. Tot hun eigen grote ergernis zijn ze vaak niet de vrouw die ze eigenlijk willen zijn. Ze zijn verbitterd of boos en geven toch te veel ruimte om hun grenzen te overschrijden. Zonder het te weten worden ze een vrouw waar ze maar met moeite van kunnen houden.

De 7 Godinnen in elke vrouw

Ik wens ieder mens toe dat ze ten volle kunnen genieten van het leven en van de persoon die zij zijn. En met hen hun omgeving! Wij vrouwen nemen onze omgeving mee in liefde en ondersteuning, dus laten we inzien wie we werklijk zijn, Godinnen in volle kracht!

De 8 Goden in elke man

Daarom is het ook zo belangrijk om te weten welke goden er in de mannen om ons heen zitten! Een klein inkijkje maakt al een helehoop duidelijk!

Herkenbare situaties

Kom luisteren naar een avond met grappige, komische en vaak herkenbare situaties! Breng je eigen vragen in en kijk/ denk mee bij anderen. Om zo een beetje thuis te komen bij de Godinnen in jou!

Na deze avond ben je bewust van de 7 Godinnen en kan je een begin maken met de keuzes die jouw leven makkelijker en overzichtelijker maken.

Ik zie je graag bij de Gezond Verstand Avond in Venray!

<< Terug naar overzicht

  Adres
  Contactgegevens
Fem's Flow ontvangen?

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
  Adres

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

  Contactgegevens

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl


Fem's Flow ontvangen?
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw browser is verouderd!

Om deze website goed te kunnen bekijken moet u uw browser updaten. Update nu mijn browser.

×