Agenda

Godinnen Opstelling en Yoga!

03 februari 2019 - 09.30 tot 16.00 uur. Deuren open vanaf 09.00 uur.

In samenwerking met Yogajuf Janssen verzorgen we een Godinnendag. Een heerlijke dag voor jezelf, waarin we starten met een yogales. In de Yoga les ervaar en onderzoek je welke Godinnenkwaliteiten vanzelfsprekend voor je zijn en welke wat meer ontwikkeld mogen worden. Daarna leg ik uit wat de betekenis is van de verschillende Godinnen en hoe zij ons kunnen dienen in ons leven. Na een volledig verzorgde gezamenlijke lunch leidt ik ’s middags een godinnen opstelling. Hier stellen we op welke godin je het beste kunt inzetten in die ene specifieke situatie die je zou willen onderzoeken. Al deze inzichten kunnen helpen om je leven vorm te geven en beter aan te kunnen.

Lees verder »


Keukentafelgesprek met Stiefmoeders: Vakanties en feestdagen, bij jou of bij mij?

22 februari 2019 - 19.30 tot 22.00 uur. Deuren open vanaf 19.15 uur.

Ooooooh die eeuwige vakanties en feestdagen. Waar zijn de kinderen? Zijn ze bij jou of bij mij. De ene stiefouder staat te springen op een "compleet gezin". De ander is blij als alleen haar of zijn eigen kinderen er zijn. Of juist gezellig helemaal zonder kinderen. Waar de andere ouder een gat in haar of zijn hart ervaart springt de ander een gat in de lucht... Hoe doe jij dat, hoe voelt dat voor jou?

Lees verder »


Keukentafelgesprek met Stiefmoeders: Geldzaken en Kopzorgen.

12 april 2019 - 19.30 tot 22.00 uur. Deuren open vanaf 19.15 uur.

Wat betaal jij aan alimentatie? Waar betaal je wel en niet aan mee? Wat is eerlijk?! Wat is oneerlijk...? En hoe doe jij dat in Godsnaam met de erfenis?!

Lees verder »


Keukentafelgesprek met Stiefmoeders: Aangesproken of Aangevallen?

28 juni 2019 - 19.30 tot 22.00 uur. Deuren open vanaf 19.15 uur.

"Ik zei alleen maar dat ze zoveel van huis is, en meteen vliegt ze op de kast"... zei hij heel onschuldig. "Ik vroeg alleen maar of hij nu alweer ging voetballen..."... zegt zij ook heel onschuldig. Voel jij je aangesproken of aangevallen? En spreek jij je ex-partner aan op bepaald gedrag, of geef je een steek onderwater en vraag je je dan achteraf af waarom hij zo boos reageerde? Alles draait om intenties... wat is jouw intentie? En voel je je ook aangevallen als er een aanval plaats vind, of besluit je niet op de aanval in te gaan... We horen je heel graag!

Lees verder »


Keukentafelgesprek met Stiefmoeders: Ik loop op mijn tenen.

27 september 2019 - 19.30 tot 22.00 uur. Deuren open vanaf 19.15 uur.

"Ik loop op mijn tenen.... ziet niemand dat dan?..."

Wat doe jij "té veel"... of waar verwachten anderen te veel van jou? Waar neem jij verantwoordelijkheid voor waar het eigenlijk helemaal niet jouw "probleem" of taak is?

Kom gezellig mee praten!

Lees verder »


Keukentafelgesprek met Stiefmoeders: In het nieuwe jaar wil ik. . .

01 november 2019 - 19.30 tot 22.00 uur. Deuren open vanaf 19.15 uur.

Nee in goede voornemens geloof ik niet maar wel in nieuwe intenties... Ik geloof ook dat we samen kunnen kijken naar wat jij graag anders wil in het nieuwe jaar. Meer ruimte voor jou? Of meer harmonie in jullie gezin? Meer rust als het gaat om je Stiefkinderen? Of zoek je meer evenwicht in de relatie tussen je ex-partner en jou? Of wil je niet meer zo enorm schrikken als je zijn ex per ongeluk in de stad tegen komt... We horen je graag en kijken mee naar de intentie die je meeneemt voor 2020!

(PS... ik schrijf dit aan het einde van 2018, een nieuwe planning voor het komende jaar en wat klinkt dot nog ver weg... maar de tijd heeft ons geleerd dat ook dit jaar voorbij vliegt!)

Lees verder »


« Oudere blogs
  Adres
  Contactgegevens
Fem's Flow ontvangen?

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
  Adres

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

  Contactgegevens

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring


Fem's Flow ontvangen?
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw browser is verouderd!

Om deze website goed te kunnen bekijken moet u uw browser updaten. Update nu mijn browser.

×