Godinnen Opstelling en Yoga!

Agenda - 22 juni 2019 - 09.30 tot 16.00 uur. Deuren open vanaf 09.00 uur. - Kosten €65 voor opsteller, €55 voor representant - Yogajuf Janssen, van Millenstraat 2 te Venlo

De Godinnendag is een heerlijke dag voor jezelf! Ben je nog onbekend met yoga? Maak je geen zorgen, tijdens de yogales mag je alles ervaren en moet je niks! Het gaat immers om de weg en niet om het resultaat. Deze les wordt gegeven door Alexandra Tenhagen, een geweldige yogadocente waar ik zelf met veel plezier en rust mijn yogalessen volg. Haar deskundige manier van yoga geven in ombinatie met de Godinnen maakt het makkelijker helemaal aanwezig te zijn. Uit de dagelijkse beslommeringen in het nu!

Daarna geef ik uitleg over de 7 Godinnen, een heerlijke, luchtige en overzichtelijke methode om onszelf (nog) beter te leren kennen. Welke Godin (met haar kwaliteiten en valkuilen) heb ik dominant en is dat handig ten opzichte van mezelf en mijn omgeving.

Na een heerlijke lunch gaan we een opstelling doen. En daar ligt het prijsverschil. Wil je een gegarandeerde opstelling dan betaal je €65. Als deelnemer van de dag en representant van de opstellling betaal je €55,- Als er nog ruimte is mag ieder die wil een opstelling doen. Er is ruimte voor zo’n 3 opstellingen. Een beetje afhankelijk van de vraag die de persoon inbrengt. Ook deze opstelling begeleid ik.

Uit ervaring weet ik dat het een verhelderende maar ook humoristisch en luchtige dag is. Waar iedereen, zonder of met opstelling, iets van meeneemt naar huis.

Je bent meer dan welkom! Liefs, Femke Joy.

<< Terug naar overzicht

  Adres
  Contactgegevens
Fem's Flow ontvangen?

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
  Adres

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

  Contactgegevens

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring


Fem's Flow ontvangen?
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw browser is verouderd!

Om deze website goed te kunnen bekijken moet u uw browser updaten. Update nu mijn browser.

×