Alle facetten van Vrouw Zijn

Agenda - 02 november 2019 - 10.00 - 16.30 uur - €70,- (INCL. KOFFIE/THEE, LEKKERS, en LUNCH) - Broekhuizen (nabij de Maas)

Petroesjka Splint en Femke Joy komen met een nieuwe samenwerking. Wij nemen je graag mee, in een workshop van 1 dag, op weg naar nieuwe inzichten in onszelf. Deze dag komt voort uit een gedeeld en groot enthousiasme voor de persoonlijke ontwikkeling van onszelf en de mensen (en in dit geval vrouwen) om ons heen.

Samhain (Keltisch Nieuwjaar)

Van 31 oktober op 1 november wordt het jaarfeest Samhain (Keltisch Nieuwjaar) gevierd. Het thema van dit jaarfeest is de dood.

Met dat jaarfeest in ons achterhoofd organiseren wij een workshop op Zaterdag 2 November.

De scheiding tussen de dodenwereld en de aardse wereld is flinterdun, hetgeen deze periode uiterst geschikt maakt om overledenen te raadplegen, herdenken en te eren.

Kelten gaan te rade bij Goden en Godinnen

In de natuur vallen de bladeren, de winter nadert en ogenschijnlijk komt de dood. In vroegere tijden richtte men zich dan tot de Goden en Godinnen om de cycli van leven en dood te doorgronden, om steun en begeleiding te vragen en om zorgen bij neer te leggen in het vertrouwen dat het goed kwam.

Ook in ons eigen leven kennen we het steeds terugkerende gevoel van verstilling, vooruitgang en terugval, bloei en verval. Daarom is dit een mooie periode om in contact te komen met de archetypische Goden en Godinnen. Zij laten ons diep voelen hoe verder te gaan na een periode van donkerte en/of diepte. Welke van onze kwaliteiten we in kunnen zetten danwel activeren.

Godinnen van Jean S. Bolen

Welke archetypische God of Godin is het meest in jou vertegenwoordigd? Wat maakt dat je juist zo handelt? Wil je dit wel, of heb je juist de kwaliteiten van een andere God of Godin nodig? Hoe zijn zij verweven in jouw historie van (groot en overgroot)ouders. Welke bewuste keuze kan je vandaag maken?
Door met behulp van de archetypische goden en godinnen hier gehoor aan te geven en zo in de voetsporen van onze (verre) voorouders te stappen krijgen we meer inzicht in onszelf en in wie we van nature of in de kern willen zijn. Zo kunnen we met behulp van deze Goden en Godinnen een bewust en krachtig liefdevol nieuw jaar in gaan!

Wij verheugen ons nu al op deze dag en het nieuwe jaar na Samhain!

SCHRIJF JE NU IN VOOR DEZE BIJZONDERE DAG!

DATUM: ZATERDAG 2 november 2019
TIJD: 10.00 – 16.30 UUR
LOCATIE: BROEKHUIZEN (NABIJ DE MAAS)
PRIJS: € 70,- (INCL. KOFFIE/THEE, LEKKERS, en LUNCH)
OPGAVE: VOOR 27 oktober 2019

VOOR MEER INFO/OF OPGAVE :
info@femkejoy.nl / pwwsplint@gmail.com
06 11 18 00 99 / 06 37 43 41 50

<< Terug naar overzicht

  Adres
  Contactgegevens
Fem's Flow ontvangen?

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
  Adres

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

  Contactgegevens

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring


Fem's Flow ontvangen?
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw browser is verouderd!

Om deze website goed te kunnen bekijken moet u uw browser updaten. Update nu mijn browser.

×