Keukentafelgesprek met Stiefmoeders: Geldzaken en Kopzorgen.

Agenda - 10 mei 2019 - 19.30 tot 22.00 uur. Deuren open vanaf 19.15 uur. - €10,- p.p. Eerste keer? Kostenloos! - Te gast bij Yogajuf Janssen, van Millenstraat 2 te Venlo

Ik heb in mijn relatie 1 duidelijk moment gehad waarop we vastliepen in een gesprek. 1 moment waarop ik écht voelde, hier komen we niet uit. Het gevoel van: Nu vecht ik voor mijn kind en hij voor dat van hem. Misschien vraag je je af waar dat gesprek over ging? Ik vertel het je: De erfenis… geld zaken… het zijn moeilijke gesprekken. 

Waarom? Omdat het hele gesprek niet gaat over geld… Huh? Nee echt, het gaat om gevoelens, misverstanden, aannames en interpretaties.

Wat ik toen gedaan heb, samen met mijn lieve man? Even gewacht. Even alles laten bezinken. Emoties en gevoelens scheiden van feiten en gedachten. Feiten… daarover hebben we informatie in gewonnen. Bij een professional. Die mogelijkheid bied ik jullie ook heel graag, lees snel verder. En die gedachten... daar kijk ik zelf graag met je mee!

Geldzaken en Kopzorgen. Financiele perikelen.

Dat is het thema van ons Keukentafelgesprek van vrijdag 22 februari. Kom je ook naar ons keukentafelgesprek met Stiefmoeders? Vertel hoe het voor jou voelt. Raak jij al meteen in de stress als het over allimentatie gaat? Of is je partner diegene die star vasthoudt aan allerlei overtuigingen? Kunnen jullie erover praten of is het een verboden stuk terrein?

Vind bij ons keukentafelgesprek een groep vrouwen die oordeelloos luistert. Vind herkenning en erkenning. Vind een luisterend oor, een schouder en vrouwen om mee te lachen! Je bent meer dan welkom.

Advocate te gast!

Ik ben erg blij en dankbaar dat op deze avond advocate Lis Ketelings vragen komt beantwoorden over de feiten, regels en "normale" gang van zaken. Ik zal jullie ondersteunen bij de emotie’s en gedachten die daar bij komen. ;-)

Wanneer: Vrijdagavond 10 Mei 2019
Thema: Hoe regel jij de financiën?
Tijd: van 19.30 tot 22.00 uur. Deur open om 19.15 uur
Locatie: te gast bij yogajuf Janssen. Van Millenstraat 2 te Venlo
Kosten: €10,- Eerste keer? Kostenloos!
Meld je aan via info@femkejoy.nl of in ons facebook evenement!

Tot dan! Liefs Femke Joy.

<< Terug naar overzicht

  Adres
  Contactgegevens
Fem's Flow ontvangen?

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
  Adres

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

  Contactgegevens

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring


Fem's Flow ontvangen?
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw browser is verouderd!

Om deze website goed te kunnen bekijken moet u uw browser updaten. Update nu mijn browser.

×