Keukentafelgesprek met Stiefmoeders: Vrolijk Kerstfeest...?

Agenda - 15 december 2017 - 19.30 tot 21.30 uur. Deuren open vanaf 19.00 uur. - € 5,- p.p. Eerste keer?! Kostenloos! - Te gast bij Yogajuf Janssen, van Millenstraat 2 te Venlo

Een avond om samen met andere stiefmoeders de vele thema’s te bekijken die spelen binnen een samengesteld gezin! Gebaseerd op respect voor elkaar en met een gezonde dosis humor. Iedere bijeenkomst heeft een ander thema. Vandaag is het thema: Vrolijk Kerstfeest...?

De keukentafelgesprekken zijn niet perse voor als je problemen hebt, maar om te ervaringen te delen, tips te geven en mee te nemen!

Ook als je geen stiefmoeder bent, maar je het gewoon gezellig vindt om mee te komen, ben je van harte welkom!

Waarom een stiefmoedergroep?
Eeuwen geleden deelden vrouwen veel meer met elkaar dan dat we vandaag de dag doen. We deelden de zorg voor onze baby’s, verzamelden eten en kookten gezamenlijk. De vrouwen en kinderen leefden heel betrokken met elkaar samen en waren een bron van kracht en ondersteuning op dagelijkse basis.

De traditionele “Rode Tent” waarin vrouwen zich terugtrokken tijdens de menstruatie cyclus was een bijzondere plek waar vrouwen-zaken werden besproken zodat ze veerkrachtig en gelukkig bleven.
Dat is vandaag de dag niet meer… of wel?! Deze stiefmoedergroep is een plek waar we naar elkaar luisteren, vrouwen zaken bespreken, tips en adviezen delen. Zowel over het stief-ouderschap als over andere zaken. Dus zoals eerder gezegd niet alleen als je problemen hebt maar ook om jouw wijsheid en kennis te delen met andere vrouwen.

Meld je aan via info@femkejoy.nl. Kosten zijn €5,- pp. Kom de eerste keer gratis kennis maken. Je bent meer dan welkom en neem gezellig iemand mee!

<< Terug naar overzicht

  Adres
  Contactgegevens
Fem's Flow ontvangen?

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
  Adres

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

  Contactgegevens

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring


Fem's Flow ontvangen?
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw browser is verouderd!

Om deze website goed te kunnen bekijken moet u uw browser updaten. Update nu mijn browser.

×