Stief-Opstelling

Agenda - 16 maart 2018 - 19.30 tot 22.30 uur. Deuren open vanaf 19.00 uur. - €15,- / €35,- / €55,- - Te gast bij Yogajuf Janssen, van Millenstraat 2 te Venlo

Wat is een Stief-Opstelling?
Je leeft niet alleen! Je bent omringt door familie, vrienden kennissen, je eigen gezin en in dit geval ook nog door het “ex-gezin” van je partner of dat van je eigen ex. Je leeft samen in een systeem. En ook al ben je er misschien niet geheel bewust van, ze bepalen voor een gedeelte ook jouw leven, hoe jij het leven leeft. Niet alleen door de afspraken en omgangsregelingen maar ook door verborgen patronen en strategieën die er zijn.

Familieopstellingen zijn al wat langer bekender in Nederland. Een opstelling is een manier om bepaalde patronen, lijntjes en situaties te verduidelijken binnen jouw systeem, binnen jouw leven. Door middel van representanten wordt jouw situatie opgesteld. Je ontdekt waarom jij vastloopt, wat er precies gebeurd, je kunt zien en bevragen wat de ander drijft. Ook laat de opstelling zien wat deze problemen aan oorsprong hebben.

Een Stief-Opstelling is natuurlijk gericht op jouw Samengestelde Gezin en alles en iedereen die daar omheen bewegen. Op de lijnen die lopen tussen alle familieleden of omgeving. Op het gladde ijs, de frustraties en de emoties die voorkomen in deze vaak niet zelf gekozen banden die je hebt. In tegelstelling tot de Stiefmoeder-Opstellingen zijn op deze avond ook de heren van harte welkom! Juist jullie energie is erg waardevol vanavond!

Wanneer?
Vrijdag 16 Maart 2018 van 19.30 tot 22.30 uur.
Te gast bij: Yogajuf Janssen Van Millenstraat 2 te Venlo.
Kosten: €15,- p.p. je bent representant en mogelijk wordt ook jouw opstelling gedaan
€35,- p.p. je bent verzekerd van een opstelling
€55,- p.p verzekerde opstelling incl. sessie in de week na de opstelling van 1 uur

Representant:
In de opstelling kan het zijn dat je gevraagd wordt om de moeder, de echtgenoot, de dochter, de zoon of ex-partner te representeren. Alle mensen inclusief de representanten halen iets, of nemen iets mee, uit de opstelling. Zo is een opstelling van een ander ook altijd een verrijking voor de representant en diegene die toekijkt. Dit licht ik verder toe in de bijeenkomst.

Hoe gaat een Stief-Opstelling? 
Als je deelneemt aan een stief-opstelling dan zit je ergens mee, of misschien heb je een vraag of iets dat niet direct op te lossen valt in een confrontatie met de ander. Hier maken we een opstelling van. In deze opstelling zet je jezelf in het midden. Mensen, die deelnemen aan de opstelling, verbeelden de mensen in je leven: je ex, de ex-partner van je partner, de kinderen of stiefkinderen, je broer, je moeder, je beste vriend(in) en misschien andere mensen die dicht bij je staan. 

Onder mijn begeleiding kun je deze mensen vragen stellen. Je kunt gevoelens onderzoeken, knopen vinden of onverwachte spanningen ontdekken. Ook onuitgesproken verwachtingen en verdrongen pijn kunnen naar boven komen. Je leven komt als het ware tot leven. Door de eenvoudige instructies die ik aan je geef worden de aspecten van jouw leven tot leven gewekt. Je ziet mogelijkheden, voelt hoe dingen anders kunnen. Je leert jezelf beter en dieper kennen. En misschien zelfs begrijpen wat er bij de anderen speelt. Waar jouw verantwoordelijkheden wel liggen en waar niet. Wat jouw taak is in dit geheel en wat je bij de ander mag laten.

Deelnemen aan de Stief-Opstelling?
Wil je meer weten over de Stief-Opstelling neem dan contact op met mij via info@femkejoy.nl of bel 06-11 18 00 99. Ik geef je graag antwoord op je vragen en vertel je graag over de eerst volgende datum om deel te nemen. Wil je eerst een individueel gesprek? Ook dat is mogelijk!
Graag tot tot snel.

<< Terug naar overzicht

  Adres
  Contactgegevens
Fem's Flow ontvangen?

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
  Adres

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

  Contactgegevens

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring


Fem's Flow ontvangen?
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw browser is verouderd!

Om deze website goed te kunnen bekijken moet u uw browser updaten. Update nu mijn browser.

×