Godinnen Opstelling

Wat is een Godinnen-Opstelling?

Familieopstellingen zijn al wat langer bekend in Nederland. Een opstelling is een manier om bepaalde patronen, lijntjes en situaties te verduidelijken binnen jouw systeem, binnen jouw leven. Door middel van representanten wordt jouw situatie opgesteld. Je ontdekt waarom jij vastloopt, wat er precies gebeurd, je kunt zien en bevragen wat de ander drijft. Ook laat de opstelling zien wat deze problemen aan oorsprong hebben.

Natuurlijk ben ik gespecialiseerd in Samengestelde gezinnen maar deze geweldige Godinnen zijn een grote inspiratie voor me als therapeute. Omdat ik deze methode zelf erg leuk vind organiseer ik ook deze opstellingen!

Wat namelijk zo bijzonder is aan een Godinnen-Opstelling is dat we de 7 godinnen, die volgens Jean S. Bolen in ieder vrouw aanwezig zijn, om tips vragen. Alle 7 Godinnen hebben zowel grote kwaliteiten als valkuilen. Ieder fase in je leven en elke rol die je hebt kunnen door Godinnen ondersteunt of belemmert worden. Ontdek in deze opstelling wat jouw kwaliteiten en valkuilen zijn en welke Godin je het beste op welk moment kunt inzetten. We beginnen met een klein stukje theorie over de 7 Godinnen. Daarna gaan we aan de slag met de opstellingen.

Concrete Informatie!

Data: Op dit moment staat er geen Opstelling gepland. Heb je een groep van 10 vrouwen bij elkaar dan plannen we er samen 1 in! Mail vrijblijvend naar info@femkejoy.nl

Locatie: te gast bij Yogajuf Janssen Van Millenstraat 2 te Venlo.

Kosten voor een halve dag opstelling:

€30,- p.p. je bent representant en mogelijk wordt ook jouw opstelling gedaan.
€55,- p.p. je bent verzekerd van een opstelling.
€85,- p.p verzekerde opstelling incl. sessie in de week na de opstelling van 1 uur. Alle prijzen zijn incl. een beschrijving van de Godinnen op papier.

Kosten voor een hele dag opstelling:

€45,- p.p. je bent representant en mogelijk wordt ook jouw opstelling gedaan.
€90,- p.p. je bent verzekerd van een opstelling.
€110,- p.p verzekerde opstelling incl. sessie in de week na de opstelling van 1 uur. Alle prijzen zijn inclusief een uitgebreide lunch en een beschrijving van de Godinnen op papier.

Representant:

In de opstelling kan het zijn dat je gevraagd wordt om de moeder, de echtgenoot, de dochter, de zoon of ex-partner of een specifieke Godin te representeren. Alle mensen inclusief de representanten halen iets, of nemen iets mee, uit de opstelling. Zo is een opstelling van een ander ook altijd een verrijking voor de representant en diegene die toekijkt. Dit licht ik verder toe in de bijeenkomst.

Hoe gaat een Godinnen-Opstelling?

Als je deelneemt aan een godinnen-opstelling wil je meer kennis over de 7 Godinnen! Je wilt ze ervaren, van ze leren en kijken welke Godin het beste past in een specifieke situatie.

Misschien heb je een duidelijke vraag. Of ben je gewoon nieuwsgierig naar alle verborgen kwaliteiten die je nog meer hebt!
Onder mijn begeleiding gaan we kijken waar eventueel knelpunten liggen, welke kwaliteiten je kunt gebruiken en welke valkuilen je instapt. Welke Godin kan jou het beste ondersteunen. Je kunt gevoelens onderzoeken, knopen vinden of onverwachte spanningen ontdekken. Door de eenvoudige instructies die ik aan je geef worden de verschillende aspecten van jou tot leven gewekt. Je ziet mogelijkheden, voelt hoe dingen anders kunnen. Je leert jezelf beter en dieper kennen. En misschien zelfs begrijpen wat er bij anderen speelt. Waar jouw verantwoordelijkheden wel liggen en waar niet. Wat jouw taak is in dit geheel en wat je bij de ander mag laten.

Deelnemen aan de Godinnen-Opstelling?

Wil je meer weten over de Godinnen-Opstelling neem dan contact op met mij via info@femkejoy.nl of bel 06-11 18 00 99. Ik geef je graag antwoord op je vragen en vertel je graag over de eerst volgende datum om deel te nemen. Wil je eerst een individueel gesprek? Ook dat is mogelijk! Graag tot tot snel!

  Adres
  Contactgegevens
Fem's Flow ontvangen?

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
  Adres

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

  Contactgegevens

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring


Fem's Flow ontvangen?
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw browser is verouderd!

Om deze website goed te kunnen bekijken moet u uw browser updaten. Update nu mijn browser.

×