Lezing: "Leven als een Ware Godin".

Vanuit mijn praktijk Femke Joy ziet ik vele vrouwen worstelen met de kwaliteiten en valkuilen die ze hebben. Tot hun eigen grote ergernis zijn ze vaak niet de vrouw die ze eigenlijk willen zijn. Ze zijn verbitterd of boos en geven toch te veel ruimte om hun grenzen te overschrijden. Zonder het te weten worden ze een vrouw waar ze maar met moeite van kunnen houden.

Ik wens ieder mens toe dat ze ten volle kunnen genieten van het leven en van de persoon die zij zijn. En met hen hun omgeving! Ik zie ons vrouwen als basis voor onze omgeving om deze mee te nemen in liefde en ondersteuning. Laten we inzien wie we werkelijk zijn, Godinnen in volle kracht!

Naast de Godinnen in elke vrouw hebben uiteraard ook de mannen (maar liefst) 8 Goden in zich. Ook daarover vertel ik erg graag, zodat vrouwen met meer liefde en begrip naast hen kunnen staan! Wat wordt de wereld mooi als we ons realiseren dat we allemaal Goden en Godinnen zijn!

Ook een lezing van Femke Joy?

Heb je een mooie groep vrouwen, of een fijne locatie? Wil je dat meer mensen horen van deze prachtige Godinnen? Dat kan. Ik kom heel graag vertellen, in een interactieve lezing, wat deze Godinnen ons te leren hebben! Wat ze ons willen meegeven, welke lessen we uit hun kwaliteiten en schaduwkanten kunnen halen!

Neem vrijblijvend contact met me op via info@femkejoy.nl of bel 06-11 18 00 99

Wat voorgangers zeggen:

"Wat een mooie, krachtige vrouw, die Femke. Wat een bevlogenheid en flair. Wat weet ze veel te vertellen over de Godinnen (en dan hebben we nog maar een heel klein stukje gehoord) Het allermooiste vond ik dat ze ook zichtbaar leeft wat ze vertelt. Ze weet waarover ze het heeft en brengt dit met kracht, enthousiasme en flair. Een fantastische combinatie. Organisatie Gezond Verstand Avonden Venray."

  Adres
  Contactgegevens
Fem's Flow ontvangen?

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
  Adres

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

  Contactgegevens

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring


Fem's Flow ontvangen?
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw browser is verouderd!

Om deze website goed te kunnen bekijken moet u uw browser updaten. Update nu mijn browser.

×