Keukentafelgesprek

Picture this: een knapperd haardvuur in het midden van een groot bos, eromheen 20 vrouwen, kletsend, discussiërend, al kokend, naaiend of wevend. De kinderen spelen om hen heen. De mannen op jacht, die zien ze over 2 maanden weer, hopelijk met veel vlees.

Wat er rond het vuur besproken wordt is vertrouwelijk, dingen waar ze mee zitten, waar ze advies of tips in kunnen gebruiken. In de avond gaat iedere vrouw met haar kinderen of zusters terug naar hun eigen hut. De volgende ochtend is daar weer dat kampvuur. Om wat je op je hart hebt liggen te bespreken.

Zij hadden hun gezin op de rit en als de kar scheef liep kregen ze correctie en ondersteuning van elkaar. (Check alvast de data in mijn agenda)

Organiseer je gezin...

Tegenwoordig leven we in een huis. Los van elkaar. Veel minder verbonden. Minder advies, en we hebben ook het gevoel ontwikkeld dat we het allemaal alleen moeten kunnen. We vragen niet graag om hulp. Ook géven we elkaar niet snel advies, zéker niet ongevraagd. Bang dat we elkaar kwetsen, voor onze beurt spreken of iemand verliezen. Maar hoe krijg je dan die waardevolle tips, hoe organisser je je gezin, naast je werk, je ambities, het partner zijn, vriendin zijn?

Samengestelde gezinnen.

En dan heb jij ook nog eens een complex gezin... het samengestelde gezin. Hadden we maar weer kampvuren waar we omheen konden gaan zitten en gewoon even ons ei kwijt konden. Advies vragen, lachen om onze eigen verhalen, de tranen huilen die al zo lang onder in je ogen liggen, je hart uitstorten. In de veiligheid van de cirkel, vrouwen die zorgvuldig omgaan met jouw verhaal. Wetende dat wij weten dat jij al lang goed genoeg bent, gewoon zoals je bent!

Dus wat als we dat kampvuur even verruilen voor een keukentafel, dit niet dagelijks maar 3 maandelijks doen. Je weet dat de veiligheid en bescherming even groot aanwezig is als rond het vuur. Je mag zijn wie je bent, in je volle hoedanigheid. Met al je mooie kanten, met al je leerstukken, met heel je zijn.

Keukentafelgesprekken

Praktijk Femke Joy organiseert keukentafelgesprekken op deze manier. In licht, liefde en luchtigheid waar diepgang een mooie klankschaal biedt. Ik zie je daar heel graag!

Kijk in mijn agenda voor de data van de komende Keukentafegesprekken! 19.30 tot 22.00 uur. Deuren open vanaf 19.15 uur. - € 10,- p.p. Eerste keer?! Kostenloos! Mail me met vragen!

Wat zeggen je voorgangers?

"Praktijk Femke Joy kan ik alleen maar aanbevelen! Los van de super begeleiding heeft Femke ook super initiatieven waaronder de stiefmoedergroep! Echt aan te raden voor iedere stiefmoeder." Mimy

"Ik ben blij dat jij dit initiatief genomen hebt en ik ben vooral blij dat ik dit/jouw praktijk ontdek heb. Ik voelde me altijd zo alleen staan in mijn gevoel. Kon thuis mijn "ei" hier niet in kwijt, bang om de andere partijen te kwetsen. Jouw bijeenkomsten zijn laagdrempelig maar zo waardevol!
Je kunt er voorbereid naar toe gaan maar ook met een open mind. Jij brengt een onderwerp in wat een leidraad is. Maar ook onderwerpen waar de ander mee zit zijn zeker bespreekbaar.
Je neemt iedereen en iedere situatie serieus maar humor zit er ook zeker in!
Ook zorg jij voor de innerlijke mens. Koffie/thee met iets lekkers....tis gewoon compleet!
Ik kan echt iedereen aanraden om hier een keer naar toe te gaan. Laat je gewoon verrassen!" Esther

"Opnieuw een bijzondere bijeenkomst waar ik veel inspiratie op doe door andere stiefmoeders en Femke die hier uitstekend zicht op heeft. Mijn situatie besproken en hier helderheid door gekregen, waardoor ik meteen aan de slag kan gaan met deze nieuwe inzichten. Dank jullie allemaal dames!" Marjo

"Juist omdat het zo waardevol is, ben ik last-minute nog aangeschoven. Het is fijn om herkenning en erkenning met andere stiefmoeders te delen.
Femke begeleidt deze avond heel gemoedelijk.
Er heerst een prettige sfeer en ik ga altijd met een fijn gevoel weer naar huis." Hanneke

  Adres
  Contactgegevens
Fem's Flow ontvangen?

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
  Adres

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

  Contactgegevens

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring


Fem's Flow ontvangen?
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw browser is verouderd!

Om deze website goed te kunnen bekijken moet u uw browser updaten. Update nu mijn browser.

×