Over mij

praktijk femke joy Samengesteld Gezin Stiefmoeder liefde VrouwIk ben er van overtuigd dat het leven bedoeld is om van te genieten. Immers gaat het om de reis en niet om de eindbestemming. Dat we daarin situaties tegenkomen die ons behoorlijk door elkaar schudden en soms zelfs op onze grondvesten doen schudden is helaas ook onvermijdelijk en zodoende onderdeel van het leven. Ik heb gemerkt dat daar doorheen gaan een enorm zware dobber is. Maar dat ik mede daardoor op dit moment veel meer van het leven geniet. Zo werd elke tegenslag een verdieping, niet alleen in verworven inzichten maar ook in liefde, innerlijke rijkdom en genieten.

De nacht is het donkerst vlak voordat het licht wordt... op de momenten dat ik dacht dat het nooit meer goed zou komen werd het geleidelijk aan makkelijker. Ik vond de juiste persoon om mee te praten. Ik wist ineens wat ik wél wilde. Of ik zag een mooie vlinder die me hoop gaf, hoorde een lied dat me moed in zong.

Verlies en groei

Na het verlies van mijn zusje Annouk Aimée begon voor mij een grote zoektocht. Wie ben ik... wat wil ik en heb ik überhaupt wel het recht om iets te willen in dit leven. Na vele omzwervingen leerde ik in 2009 mijn man kennen. Omdat hij een dochter van 9 had was het voor mij, als single zonder kinderen, vanzelfsprekend dat ik naar Venlo ging verhuizen. Ik liet mijn leuke baan voor wat het was en ging op zoek naar iets nieuws, ook mijn heerlijke appartement in hartje centrum van Sittard liet ik achter en vertrok! Zo is er nog veel meer vanzelfsprekend in samengestelde gezinnen... of toch niet? Hier begon op een heel ander niveau een nieuwe zoektocht. Als geen ander weet ik dat het nastreven van droombeelden of verwachtingen erg teleurstellend kan zijn. Hoe doe je dat... harmonieus in een stief-constructie samen leven... genieten van het leven én van elkaar.

Ik ga met alle liefde mee, op de weg van hier tot waar jij wilt zijn.

praktijk femke joy Spiegelen Samengesteld Gezin Stiefmoeder liefde

Femke Joy Huibers-Saffrie (1980) echtgenote van Vincent, stiefmoeder van Sieske (20) moeder van Fedde (7), Sister en boven alles Vrouw. Ik houd van kampvuren, een goed boek, chocolade en de Liefde.

Gespecialiseerd in veranderprocessen, persoonlijke bewustwording, coaching en begeleiding van gezinnen in scheiding, het proces van partners naar ouders en samengestelde gezinnen. Ondersteuning bij rouw/verlies processen.

Ik spiegel graag wat er gaande is, om zo inzicht en helderheid te krijgen.

 

 

Opleidingen:

  • Sociaal Pedagogisch werk MBO
  • SPSO Academie integrale menswetenschappen HBO 
  • Rouw en Verlies Therapie bij Centrum Marieke de Bruijn
  • Trainer communicatie/ groepsdynamica Post HBO bij BGL
  • Trainer ervaringsleren bij I-VY Insight

Publicaties:

  Adres
  Contactgegevens
Fem's Flow ontvangen?

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring

Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
  Adres

Venloseweg 74
5931 GV Tegelen
Nederland

  Contactgegevens

+31 (0)6 11 18 00 99
info@femkejoy.nl

Privacy verklaring


Fem's Flow ontvangen?
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht
Uw browser is verouderd!

Om deze website goed te kunnen bekijken moet u uw browser updaten. Update nu mijn browser.

×